21470
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21470,stockholm-core-1.0.5,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

SAMENWERKING

 

In het geval van grote of langdurige projecten werk ik graag samen met andere vakmensen of bedrijven, zoals Marie-José Hamers en de Markies. Ook werk ik regelmatig met ontwerpers, meubelmakers, timmerlieden en kunstenaars aan een project.

 

Marie-José Hamers ontwerpt collecties tassen onder het label Hamers. Daarnaast ontwerpt ze kleine collecties tassen in opdracht en tassen op maat, die nauw aansluiten bij de behoefte van de opdrachtgever. Ze maakte al tassen voor EYE Filmmuseum, de Filmhallen, en Het Nationale Ballet. Het bijzondere materiaalgebruik en eenvoudige ontwerpen kenmerkt een echte Hamers’ tas.  Voor grote projecten kun je ook terecht bij Hamers. Tenten, tarpen, luifels, hoezen etc.,  kortom voor het grovere maatwerk ben je bij Hamers op het juiste adres.