-1
archive,tax-portfolio_category,term-andere-projecten,term-136,stockholm-core-2.0.7,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Archive

ANDERE PROJECTEN

Naast de eerdergenoemde dingen kan je bij mij ook terecht voor luikenkappen en afdekzeilen voor boten, tassen voor gereedschap, apparatuur en muziekinstrumenten, decoraankleding, gordijnen, zonneschermen en stoffering van meubels en kussens.

 

De (heup)tas voor een fotocamera maakte ik in drie verschillende kleuren. De tas kan aan een riem worden gedragen of met een schouderband. Hij is gevoerd met soepel schuimrubber. De tas is een grotere uitvoering van de voorbeeldtas.

 

De tas voor de bandoneon is gevoerd met 1 cm dik schuim. Deze schuimlaag wordt aan de binnenzijde afgedekt door mooi zacht materiaal, uitermate geschikt voor het beschermen van een muziekinstrument. Verder heeft de tas zowel een schouderband als rugbanden, waardoor deze op verschillende manieren gedragen kan worden. Ook heeft de tas een ruim voorvak en bandjes waarin de lessenaar kan worden vastgesnoerd.