-1
archive,tax-portfolio_category,term-luifels-en-tenten,term-135,stockholm-core-2.0.7,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Archive

TENTJES

Dit zijn een paar tentdaken die ik heb gemaakt. Op de eerste foto zie je een dak van rood en bruin pvc voor een rond tentje. Voor de mobi-01 (tweede foto) heb ik samen met de bewoners een dak voor hun wooncontainer gemaakt. Om de luchtcirculatie te bevorderen hebben we tussen de houten dakplaten en het pvc opblaasbare kokers bevestigd. Ook de kokers hebben we zelf gemaakt van pvc, plastic en ventielen voor rubberboten. Voor foto’s van het eindresultaat kan je kijken op de website van dit project.

LUIFELS

Voor een mooie, zorgvuldig gemaakte luifel van bijvoorbeeld canvas of pvc kan je eveneens bij mij terecht. Als ik met pvc werk gebruik ik vaak niet alleen de naaimachine, maar ook een (hand)lasapparaat. Gelaste naden hebben als groot voordeel dat ze honderd procent waterdicht zijn, en soms past deze techniek ook qua esthetiek beter bij het project.