-1
archive,post-type-archive,post-type-archive-portfolio_page,stockholm-core-2.0.7,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
Title Image

Archive

PRODUCT DESIGN

Vormgeving en uitvoering van nieuwe ontwerpen.

Met ontwerper Raluca Vescan heb ik verschillende prototypes gemaakt op basis van haar designs, bijvoorbeeld een rugzak en een fietstas.

Voor ‘De Koffie Loopt‘ heb ik een rugzak ontworpen en geproduceerd waarmee koffie en thee langs de sportvelden wordt geschonken.

Een fanatiek fietser vroeg me een tas te ontwerpen waarin hij zijn deelbare fiets kan vervoeren met het vliegtuig.

Recentelijk heb ik voor een nieuw project twee tassen ontworpen waarin reddingsmaterialen kunnen worden vervoerd.

ANDERE PROJECTEN

Naast de eerdergenoemde dingen kan je bij mij ook terecht voor luikenkappen en afdekzeilen voor boten, tassen voor gereedschap, apparatuur en muziekinstrumenten, decoraankleding, gordijnen, zonneschermen en stoffering van meubels en kussens.

 

De (heup)tas voor een fotocamera maakte ik in drie verschillende kleuren. De tas kan aan een riem worden gedragen of met een schouderband. Hij is gevoerd met soepel schuimrubber. De tas is een grotere uitvoering van de voorbeeldtas.

 

De tas voor de bandoneon is gevoerd met 1 cm dik schuim. Deze schuimlaag wordt aan de binnenzijde afgedekt door mooi zacht materiaal, uitermate geschikt voor het beschermen van een muziekinstrument. Verder heeft de tas zowel een schouderband als rugbanden, waardoor deze op verschillende manieren gedragen kan worden. Ook heeft de tas een ruim voorvak en bandjes waarin de lessenaar kan worden vastgesnoerd.

TENTJES

Dit zijn een paar tentdaken die ik heb gemaakt. Op de eerste foto zie je een dak van rood en bruin pvc voor een rond tentje. Voor de mobi-01 (tweede foto) heb ik samen met de bewoners een dak voor hun wooncontainer gemaakt. Om de luchtcirculatie te bevorderen hebben we tussen de houten dakplaten en het pvc opblaasbare kokers bevestigd. Ook de kokers hebben we zelf gemaakt van pvc, plastic en ventielen voor rubberboten. Voor foto’s van het eindresultaat kan je kijken op de website van dit project.

LUIFELS

Voor een mooie, zorgvuldig gemaakte luifel van bijvoorbeeld canvas of pvc kan je eveneens bij mij terecht. Als ik met pvc werk gebruik ik vaak niet alleen de naaimachine, maar ook een (hand)lasapparaat. Gelaste naden hebben als groot voordeel dat ze honderd procent waterdicht zijn, en soms past deze techniek ook qua esthetiek beter bij het project.

THEATERDOEKEN

De afgelopen jaren heb ik theaterdoeken en andere producten gemaakt voor Paradiso, de Parade, Tolhuistuin, ZID Theater, Melkweg, Urban Resort en vele andere locaties en opdrachtgevers.

HOEZEN EN KAPPEN

Van bijvoorbeeld pvc of skai maak ik beschermhoezen voor geluidstafels en geluidsapparatuur, versterkers en speakers. Voor een mobiele bar in Paradiso heb ik hoezen gemaakt, alsmede beschermkapjes voor de tapkranen van deze bar. Ook voor gereedschap kan ik verschillende dingen maken, bijvoorbeeld beschermhoezen voor zaagbladen en -linealen. Tevens maak ik opbergzakken in alle soorten en maten.

 

De hoezen voor de mobiele bar van het Rijksmuseum (één deel met tapkranen) zijn gevoerd met wol en voldoen in combinatie met het vlamvertragende pvc daarmee voor 100% aan de brandveiligheidseisen.

BOODSCHAPPENTAS

Superstevige boodschappentassen van canvas en/of pvc, duurzaam en functioneel. Sommige zijn verkrijgbaar via Etsy.

SCHOUDERTAS

Schouder- en handtassen op maat gemaakt. Voor bestellingen en verkoop kan je direct met mij contact opnemen, of kijk op Etsy.

 

RUGZAK

De getoonde rugzakken zijn bijna allemaal gemaakt op aanvraag. Een rugzak op maat gemaakt is verkrijgbaar vanaf 165,- euro. Aanpassing van de getoonde modellen qua kleur, materiaal en maatvoering is in overleg mogelijk. Neem voor losse verkoop direct contact op of kijk op Etsy.